Dit portret van Beau mocht in opdracht maken en is gegeven als een cadeau! Altijd weer een spannend moment, maar ik heb begrepen dat het zeer goed ontvangen is! Wilt u ook graag een portret van uw huisdier of bijvoorbeeld eens een ander cadeau voor je collega, vriend(in) of familie ? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »