Deze rode Betta splendens of Siamese Kempvis is en plaatje om naar te kijken.De natuur heeft me altijd al gefascineerd maar vissen en vooral deze soort hebben mijn liefde.De sierlijkheid,de kleur en de beweeglijkheid maakte dat ik deze graag wilde vastleggen!Getekend met pastelkrijt en potloden.

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป