Voor Mariska mocht ik dit dubbelportret maken van Bo en Balou (r) als verassing voor haar man Joost. Balou is helaas overleden. Zo mooi en waardevol om ze dan zo samen te mogen vastleggen! Gister kwamen Mariska en Joost de tekening halen en Joost zijn reactie was geweldig hij wist natuurlijk van niks! Voor mij ook geweldig om dit een keer mee te mogen maken!
Mariska en Joost bedankt en veel plezier van de tekening!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป