Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

1 Reactie

  1. Deal Trinette
    Thank you so much for your excellent work. You did it very fast, even it was before Christmas. The shipment was perfect and the painting arrived safely. I will recommend you to all my friends and family. My second dog, a Bulldog, you have to paint as well when he has grown up. Best regards from Switzerland Claudia, Maly and Leroy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »