Vandaag mocht ik Dirk blij maken met een mooie tekening van hemzelf en zijn maatje Gio!Zij hebben samen zo’n mooie band en dat was voor mij een uitdaging om het zo mooi mogelijk te portretteren.De tekening is op A3 formaat en dus best groot.Om te zorgen dat alle aandacht naar hun gaat en bijvoorbeeld niet naar de kleding van Dirk, heb ik gekozen om dat wat minder gedetailleerd te maken.Het is voor mij altijd spannend hoe iemand erop reageert,herkent hij zichzelf wel?Het is gelukkig helemaal gelukt en voor mij is dat nu juist het mooiste!Ik leg mijn gevoel erin en als je dan ziet dat het hem en zijn vrouw zo raakt,dan is het voor mij helemaal geslaagd!

Dirk

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป