Op deze 3 foto’s zijn de verschillende fases te zien van de schattige Golden Retriever pup.Op foto 1 is het de eerste opzet en dat ging gelijk al goed!Omdat ik meestal teken vanaf foto zie je op foto 2 de achtergrond getekend zoals op de foto,maar ik vond het zelf dus helemaal niet mooi!Een achtergrond voegt meestal iets toe maar in dit geval…eh nee!Daarom heb ik de achtergrond veranderd met zachte kleuren zodat het lieve en zachte van de pup meer benadrukt word!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »