Wat zijn deze katten voor mij toch altijd een feest om te tekenen! Maar eigenlijk alle dieren wel, dat heeft toch mijn hart. De ogen en mooie vacht vind ik altijd zo geweldig om te tekenen! Deze kat is gemaakt op pastelboard A3 formaat en is te koop. Heeft u interesse stuur mij dan een berichtje!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป