Momenteel ben ik erg druk om alle opdrachten voor de feestdagen af te krijgen. En ik maak gelijk gebruik van het moment om te zeggen dat als u een opdracht door mij wilt laten maken, er inmiddels een levertijd is. Momenteel zit ik tot Januari vol. Ik behandel alle opdrachten altijd in volgorde van binnenkomst. Maar tussen de opdrachten door maak ik dus ook olieverfschilderijen zoals dit paard geschilderd op doek 60 x 80 cm. Dit is de eerste laag en is dus nog niet af, maar misschien toch leuk om eens te laten zien waar ik momenteel mee bezig ben. Hou deze site in de gaten,  want binnenkort kan ik erg mooie opdrachten laten zien!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »