Je hebt echte katten liefhebbers en echte honden liefhebbers..,dus waarom gewoon niet allebei gezellig in een tekening?Super schattig en lief zijn deze rode kitten en Yorkshire terrier puppy!Het word nu echt weer tijd om een grote en stoere hond te gaan tekenen!Ik ben ondertussen ook druk met verschillende opdrachten dus dat komt wel goed.Hou deze site maar gewoon in de gaten ;-)Wilt u ook graag een mooie tekening laten maken hou dan wel rekening met een wachtlijst,dus het liefste ruim van te voren om teleurstellingen te voorkomen!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป