Wat een schatje is dit en voor mij zeker geen straf om te maken!De meesten die mij goed kennen weten dat ik een echte catwoman ben.Mijn voorliefde voor katten zal daarom zeker vaker terug komen in mijn werk.Deze kitten is gemaakt in pastel op mi-teintes touch papier.Het is anders dan mijn eerdere pastel werken omdat ik een cursus heb gevolgd.Je bent nooit te oud om te leren :)Wat vinden jullie ervan?Laat gerust een berichtje achter dat vind ik erg leuk en gezellig!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป