Met veel liefde heb ik gewerkt aan dit portret van Kyra. Op de dag dat haar baasje de tekening zou komen halen is Kyra plotseling overleden. Wat kan alles er ineens anders uit zien en een totaal andere betekenis krijgen! Gister kwam Jamy de tekening halen en dat was confronterend en moeilijk, maar tegelijk ook weer zo mooi. Jamy wilde graag toch dat ik Kyra zou plaatsen omdat ze zo’n mooie lieve hond was❤️Ze hadden samen zo’n sterke hechte band. Dus bij deze lieve Kyra, rust zacht🐾

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »