Voor de Wildlife serie heb ik deze leeuw gemaakt..Wat is het toch een machtig en prachtig beest!Heerlijk om te doen!Deze leeuw is gemaakt in pastel op A4 formaat.Deze pose,zo omhoog kijkend vond ik weer eens wat anders en zo komt hij wat zachter over.Deze ‘big cat’ ga ik zeker nog eens maken!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป