Dit is de eerste tekening uit de serie ‘Wildlife’ die ik wil gaan maken.Deze luipaard is getekend in pastel.Zowel krijt als potlood heb ik hiervoor gebruikt van diverse merken en neergezet op een vrij donkere achtergrond.Ik heb dat bewust gedaan zodat de dieren mooi naar voren komen vanuit het donker en hun schitterende kleuren nog beter opvallen.Hou de site in de gaten voor de andere tekeningen uit deze serie!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป