Deze tekening heb ik gemaakt tussen de opdrachten door en dat doe ik bewust,echt even totaal iets anders zodat ik daarna weer een frisse blik heb op de opdracht.Soms kan je zo op je werk zo gefocust zijn en erin opgaan dat je details mist en dat zou natuurlijk zonde zijn!Deze maine coon kitten heb ik gemaakt met pastelkrijt en pastelpotlood.Ik blijf nog steeds leren!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป