Van 29 april tot 2 mei heb ik een masterclass schilderen gevolgd bij Ambachtelijk klassiek kunstatelier Peter Maas in Eindhoven en gegeven door niemand minder dan Cornelis le Mair! Wat was het geweldig en wat hebben we veel geleerd van Cees (wij mogen Cees zeggen)
Het is schitterend om te zien hoe deze begaafde man met meer dan 50 jaar ervaring in het vak, een schilderij laat ontstaan met een paar sierlijke bewegingen en lichte toetsen. Het was zo leerzaam, echt fantastisch!
Ik kijk tevreden terug op een onvergetelijke en vooral leerzame week! En nu mag ik vooral al het geleerde in de praktijk gaan brengen.. heel veel zin in!

         

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »