Voor ben en Ingrid mocht ik hun Max tekenen. Max heeft een hele aparte vacht wat veranderd van kleur, soms lijkt het blauw en dan weer grijs\zwart.Dus het was voor mij best een uitdaging om hem treffend te tekenen, maar zo ontzettend leuk en mooi om te mogen doen!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »