Spotlijsters of mockingbirds zijn een groep zangvogels uit de Nieuwe Wereld uit de familie Mimidae. Ze staan ​​vooral bekend om de gewoonte van sommige soorten die de liederen van andere vogels nabootsen en de geluiden van insecten en amfibieën, vaak luid en snel achter elkaar. Er zijn ongeveer 17 soorten in drie geslachten.

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »