Deze tijger is gemaakt op a3-formaat net iets groter als de andere pastel tekeningen.Ik heb er wat potloden bij gelegd om zo de grootte te kunnen zien en het geeft altijd een leuk effect!De wildlife serie hoop ik te gaan gebruiken voor een expositie of wie weet iets anders!Ik heb al veel gemaakt maar eigenlijk zoveel door elkaar,portretten van mens en dier en verschillende papieren gebruikt dat geeft niet echt een mooie eenheid,dus vandaar deze serie.Ben je geïnteresseerd, stuur gerust een berichtje!En reacties vind ik ook altijd erg leuk om te lezen..dus kom maar op;-laat gerust wat achter,gezellig!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ┬╗