Dit vosje lijkt je zo aan te kijken!Gemaakt met olieverf op hout.Waarom mijn keuze voor hout?Vooral omdat het anders is en het natuurlijker oogt.De structuur vind ik ook erg mooi!Natuurlijke materialen zijn altijd mooi om mee en op te werken.Dit is de tweede schildering uit de serie op hout.Hou de website in de gaten voor meer werk!Zoas je ziet plaats ik tegenwoordig een watermerkje in de foto met Trinette Art.Helaas is dit nodig omdat anderen anders het kunnen kopieren en gebruiken.Op facebook is de pagina Trinette-Art https://www.facebook.com/Trinette-Art-1529759770673423/

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »