Vanaf oktober tot en met december is dit schilderij te zien bij de entree van Mondzorg Graafstroom in Brandwijk. Omdat we richting de wintermaanden gaan heb ik bewust gekozen voor een vosje (herfstkleur) in de sneeuw.Zo is het wat gecombineerd en geeft het een keer een mooie afwisseling!Het vosje heb ik bewust een lieve zachte vriendelijke uitstraling gegeven zodat het niet ‘eng’ overkomt voor kinderen.Ik hou er erg van om dieren te tekenen en te schilderen,dat heeft toch echt mijn voorliefde. Afhankelijk van alle opdrachten probeer ik dat vaker te realiseren in acryl of olieverf.

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป