De witte duif staat bekend als een teken van vrede, en in het christelijke geloof staat de duif ook voor de Heilige Geest. Juist in deze tijd vond ik het mooi om deze duif te schilderen en tevens gelijk een nieuwe techniek uit te proberen en ik had de smaak zo te pakken dat ik er nog een broertje of zusje erbij gemaakt hebt!

Trinette

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!
Al van jongs af aan is mijn passie tekenen en schilderen en portretten van mensen en dieren hebben mijn voorkeur,dat doe ik op mijn eigen gevoel en visie.
Voornamelijk als hobby,maar omdat er steeds meer vraag naar kwam heb ik deze website opgestart.
Veel kijk plezier en stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor eventuele vragen.Geniet!

Trinette den Hamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »